Municipiul Dej dorește achiziția de servicii pentru organizarea  spectacolelor cultural-artistice pentru evenimentele Toroc Fest și Zilele Municipiului Dej, ediția 2024

Municipiul Dej dorește achiziția de servicii pentru organizarea spectacolelor cultural-artistice pentru evenimentele Toroc Fest și Zilele Municipiului Dej, ediția 2024


Ofertanții care doresc să participe la procedură vor descărca documentația de atribuire de pe SICAP sau de pe site-ul primariei Dej, http://www.primariadej.ro/ sectiunea   Primaria Dej->ANUNTURI.  Solicitările de clarificări se vor formula, până cel târziu în a 6-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor, la adresa de email: centrulculturalartadej@gmail.ro. Nu se acceptă solicitări de clarificări după această dată. Răspunsurile la solicitările de clarificări vor fi încărcate pe site-ul primăriei Dej, http://www.primariadej.ro/ secțiunea   Primaria Dej->ANUNTURI, în a 4 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. La solicitările de clarificări venite dupa termenul limită indicat mai sus, autoritatea contractantă își rezerva dreptul de a nu formula răspuns.

Ofertele vor fi depuse în plic închis, opac, până la data și ora limită de depunere a ofertelor, adică 25.03.2024 ora 11:00. Ofertele depuse după data și ora limită de depunere a ofertelor vor fi returnate nedeschise. Ofertele se vor depune la Registratura Primăriei Municipiului Dej, str. 1 Mai, nr. 2, jud. Cluj.

Anexat este prezentată documentația de atribuire și caietul de sarcini, care pot fi descărcate de pe linkul următor Documentație și caiet de sarcini .