Programul National de Dezvoltare Locala( PNDL)

,, Reabilitarea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit ,,Junior”, un proiect implementat de Primăria Municipiului Dej și finanțat în cadrul  Programului Național de Dezvoltare Locală, are o valoare de 2 900 000 lei, cota de cofinanțare din bugetul local fiind de  aproximativ 200 000 lei.

În cadrul proiectului  a fost construită o nouă clădire compusă din parter și etaj. La parter au fost amenajate  3 săli de grupă,  cabinet medical, birouri, vestiare, grupuri sanitare, depozite,  spațiu aferent centralei termice. La etaj au fost amenajate 3 săli de grupă,  o sală multifuncțională inclusiv pentru servirea mesei, bucătărie,  spălătorie, călcătorie, vestiare, grupuri sanitare, depozite.

De asemenea grădinița a fost dotată cu mobilier și aparatura necesară desfășurării întregii activități, iar în exterior au fost amenajate alei, spații verzi și loc de joacă.

Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, municipiul Dej, strada Aurora, nr.3- valoare 4.877.496,54 lei.

Reabilitarea si modernizarea Liceului Tehnologic “Somes “Dej, Municipiul Dej, judetul Cluj, suma totala -7.793.299,77 lei. În cadrul investiţiei care are ca termen de finalizare 2 ani, vor fi reabilitate :

  • corpul administrativ: lucrări de consolidare, refacerea acoperişului  şi finisaje exterioare și interioare
  • clădirea existentă cu săli de clasa se extinde și se etajează la nivel P+E.
  • de asemenea în cadrul investiţiei vor fi realizate şi amenajări exterioare: amenajarea spațiilor verzi, realizarea aleilor și a platformelor betonate, reparații împrejmuiri, instalații de iluminat exterior, rețele de apă și canalizare, amenajarea terenului de sport.

1. Reabilitarea , extinderea si dotarea Grădinii cu Program Prelungit "Arlechino", din municipiul Dej, judetul Cluj"- suma totala 2.838.569,00 lei. Lucrari de reabilitare si modernizare în cadrul lor urmând a fi realizate: extinderea parterului si mansardarea si reamenajarea locurilor:

- la parter vor fi amenajate holuri, sala de grupa, sala de mese, bucatarie , cabinet medical , birouri, vestiare si grupuri sanitare

- la mansarda vor fi amenajate săli de grupe, spălătorie, călcătorie, depozite și grupuri sanitare.