Ședința Ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej

Ședința Ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej


      În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1) și 134 alin (1) și (2)  din Ordonanța de Urgență Nr. 57/2019  privind  Codul administrativ, se convoacă şedinţa  ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de 30 iunie  2021, ora 1300

Lucrările ședinței se vor desfășura în Sala de ședințe a Consiliului Local, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

 

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Listei de investiții aferentă Bugetului de venituri și cheltuieli a Municipiului Dej pe anul 2021.

 2.  Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Comisiei mixte de negociere în vederea efectuării de tranzacţii imobiliare (vânzări, cumpărări terenuri, schimburi de terenuri).

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor și taxelor locale.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Municipiul Dej,   Strada Unirii, Nr. F.N.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului situat în Municipiul Dej, Străzile Fericirii, Zorilor, Păcii, înscris în C. F. Nr. 54249 Dej.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Municipiul Dej, Strada Ecaterina Teodoroiu, Nr. 36, Bl. R 8, parter, pe care este edificată o ”Extindere la parterul blocului – Spațiu comercial”.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării  dreptului de  uz si servitute de trecere cu titlu gratuit, acces liber la locul de amplasare a instalațiilor electrice pentru intervenții, reparații, revizii, exploatare, respectiv pentru dezvoltarea ulterioara a acestora si totodată dreptul de amplasare a postului de transformare in anvelopa de beton 20/0,4 kV – 1x250kVA + 1x630 kVA “LIDL ȘI PIAȚA AGROINDUSTRIALĂ” și a firidei de distribuție și măsură în favoarea Distribuție Energie Electrică România S.A. – Sucursala Cluj-Napoca asupra terenului din domeniul public al Municipiului Dej, înscris in C.F. Nr.63363, Nr. cadastral 63363, în cadrul proiectului: ”Alimentare cu energie electrică spațiu comercial situat pe Strada Crângului, Nr. 23, Municipiul Dej, jud.Cluj- Investitor LIDL ROMANIA S.C.S.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii imobilelor situate în U.A.T. Vad (fosta groapă de gunoi Cetan) înscrise în CF Vad nr. 50193cadastral 50193 CF Vad nr. 50336 cadastral 50336, CF Vad nr. 50346 cadastral 50346, CF Vad nr. 50347 cadastral 50347, CF Vad nr. 50539 cadastral 50539

9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de  24 iunie  2021 și pe suport de hârtie  către președintele de ședință și comisiile de specialitate.

Proiectele  de hotărâre au fost trimise pentru avizare/ depunere amendamente (dacă este cazul)  la:

Comisia juridică și de disciplină, pentru activități de protecție socială, muncă și protecția copilului;

Comisia pentru activități economico - financiare și agricultură,

Comisia pentru activități de amenajare a teritoriului,urbanism,protecția mediului și turism,

Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate, familie și sport.