Începând din data de 23 martie dejenii se pot vaccina la Dej în noi cabinete de vaccinare

Începând din data de 23 martie dejenii se pot vaccina la Dej în noi cabinete de vaccinare


Începând din data de 23 martie. dejenii se pot vaccina la Dej în noi cabinete de vaccinare
Vaccinarea împotriva COVID -19 este în plin proces de desfășurare. Pentru a oferi șansa cât mai multor dejeni care își doresc să se vaccineze, să o poată face acasă la Dej, Primăria Municipiului Dej a solicitat Direcției de Sănătate Publică Cluj să facă toate demersurile necesare astfel încât dejenii să se poată programa pe platforma de vaccinare pe locuri disponibile în centrele de vaccinare din Dej. 
Demersurile au avut rezultatul dorit iar din 23 martie se vor deschide la Dej încă 2 cabinete de vaccinare la Centrul de vaccinare situat pe strada Regina Maria, nr.26 și încă un Centru de vaccinare situat pe strada Fragilor, nr.6 (fosta Școală Generală, nr.5) cu 4 cabinete de vaccinare, în ambele centre urmând să se poată vaccina peste 500 de persoane pe zi. 
Așadar dejenii care vor să se programeze pentru vaccinare pot intra pe Platforma națională de programare pentru vaccinare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
în vederea vaccinării în unul din centrele de vaccinare din Dej. 
Încurajăm dejenii să se înscrie de astăzi pe listele de așteptare pentru a putea avea prioritate la programarea vaccinării.
Detalii privind modul de înscriere și programare pe listele de așteptare le puteți găsi în următorul material: https://www.youtube.com/watch?v=yW7wTATwsUg
Protejându-ne avem șansa să ne reluăm viețile dinaintea acestei pandemii, care ne-a afectat pe toți!