Plata impozitelor, taxelor și alte operațiuni se pot face și online

Plata impozitelor, taxelor și alte operațiuni se pot face și online


Primăria Municipiului Dej reamintește contribuabililor că până la data de 31.03.2021, pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale la clădiri, terenuri și mijloace de transport, se acordă o bonificație în procent de 10%, atât în cazul persoanelor fizice cât și a persoanelor juridice.

Având în vedere actualul context epidemiologic administrația locală recomandă cetățenilor pentru siguranță, protecție și evitarea aglomerației la ghișee, să utilizeze modalitățile electronice de plată a taxelor și impozitelor.

Taxele și impozitele locale pot fi plătite online astfel:

-pe site-ul www.primariadej.ro, secțiunea Servicii online, domeniul Plăți online. Consultarea informațiilor deținute de Primăria Municipiului Dej și plata impozitelor aferente bunurilor la care cetățeanul este proprietar se poate face de către utilizatori autentificați și verificați, accesând opțiunea Situație fiscală.

-prin Sistemul Național Electronic de Plată "ghiseul.ro", modalitate pentru care este nevoie de înregistrare pe site-ul www.ghiseul.ro.

Este foarte important pentru sănătatea noastră a tuturor, să continuăm să aplicăm toate măsurile de protecție și distanțare, iar utilizarea serviciilor online este una din modalitățile prin care ne putem proteja, Primăria Municipiului Dej urmând să asigure sprijin și suport tuturor celor care au nevoie de asistență în efectuarea online a plăților.

De asemenea cetățenii au la dispoziție pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, www.primariadej.ro, mai multe servicii online implementate în cadrul proiectului ”Soluții informatice integrate pentru simplificarea procedurilor administrative si reducerea birocrației la nivelul Municipiului DEJ”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Serviciile online sunt disponibile pentru 8 domenii: Amenajarea Teritoriului și Urbanism, Impozite și Taxe Locale, Transport Public Local, Servicii de Asistență Socială, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public, Registru Agricol, Administrarea Domeniului Public și Privat, Serviciul Tehnic, Gospodărire Comunală.