Informații autocare sau autobuze de înlocuire tren călători ruta Cluj Napoca- Episcopia Bihor

Informații autocare sau autobuze de înlocuire tren călători ruta Cluj Napoca- Episcopia Bihor


Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. implementează amplul proiect de reconstrucție și electrificare a liniei de cale ferată Cluj Napoca- Oradea- Episcopia Bihor( frontieră), care presupune închideri totale de trafic pe anumite tronsoane și reducerea capacității de transport pe altele.

Începând cu data de 8 ianuarie operatorii de serviciu public de transport feroviar de călători Interregional și Transferoviar Călători au introdus serviciile de autocare sau autobuze de înlocuire tren de călători.

Informații privind Programul autobuzelor sau autocarelor de înlocuire pot fi studiate accesând link-urile:

InterRegional Călători sau la tel. 0264.596.775

Home - Transferoviar Călători (transferoviarcalatori.ro) sau la tel. 0238.434.380

CFR Călători pagina oficială. Mersul trenurilor. Bilete online. Oferte. Servicii (cfrcalatori.ro) sau la telefon 021.9521

 

Autobuzele și autocarele de înlocuire tren vor permite reintroducerea unor servicii publice de transport oferite în cadrul mersului de tren care au fost suspendate în condițiile capacității de transport pe timpul lucrărilor de modernizare a infrastructurii, iar biletele vor putea fi achiziționate și prin canalele de vânzări ale operatorilor de transport feroviar, inclusiv din zonele fără trafic pe perioada lucrărilor.

Titlurile de călătorie feroviare rămân valabile, indiferent dacă călătoria începe , în mod tradițional, pe calea ferată și se continuă cu un astfel de serviciu de înlocuire sau începe, în noile condiții legale, cu serviciul de înlocuire și se continuă pe calea ferată.