Impozite și taxe

Plată electronică taxe și impozite

Etapele pe care un debitor trebuie să le urmeze pentru a plăti sau consulta taxele datorate sunt următoarele:

1. Apăsați aici pentru descărcarea cererii de înscriere în sistem;
2. Cererea completată, la care se ataşează şi o copie după actul de identitate (copie CUI în cazul contribuabililor persoane juridice), se pot trimite pe mail, la adresa: inscriere.taxe [la] dej.ro - cu subiectul Cerere de înscriere in sistem (se înlocuiește [la] cu @ în adresa de e-mail), se pot depune la sediul Serviciului Taxe și Impozite Locale, sau se pot trimite prin poștă pe adresa Primăria Municipiului Dej, Serviciului Taxe şi Impozite Locale – Str. 1 Mai nr. 2;
3. Veţi putea folosi pentru intrarea în sistem datele de autentificare primite de la Serviciul Taxe şi Impozite Locale (sau prim e-mail), date trimise în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data înregistrării cererii (Răspunsul îl veți primi prin poştă - cu recomandare, sau prin poşta electronică, pe adresa de unde ați trimis documentele).

După înregistrare, pentru a intra în sistem vă rugăm faceți clic pe "Plată electronică taxe și impozite" iar apoi introduceți în câmpurile solicitate ID-ul utilizator şi parola, date pe care le-aţi primit de la Primăria Municipiului Dej - Serviciul Taxe şi Impozite Locale. În caz de expunere a elementelor de identificare și autentificare în Sistem, utilizatorul în cauză trebuie să solicite schimbarea acestora printr-o cerere adresată entității fiscale.

Date de contact: Str. 1 Mai nr. 2, 405200, Dej, jud. Cluj, CF: RO4349179,  Telefon: (+40)264-211790, Fax: (+40)264-212388, www.primariadej.ro, e-mail:primaria [la] dej.ro.

O altă modalitate electronică de a plati taxele și impozitele este prin Sistemul Național Electronic de Plată "ghiseul.ro". Pentru inregistrare vă rugăm sa accesați: www.ghiseul.ro

Începând din data de 6 aprilie 2020, plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare poate fi făcută și online, pe ghiseul.ro. Plata se poate efectua prin parcurgerea următorilor pași:
1. Accesează pagina www.ghiseul.ro

2. Selectează secțiunea 'Plătește Amenzi Ordonanțe Militare';

3. Completează formularul online cu datele solicitate;

4. Efectuează plata prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 

Simtax consultare

Aplicația pentru executorii judecătorești se poate accesa făcând clic pe următoarea legătură (link):

Aplicație Executori

Cont IBAN RO86TREZ21721A470400XXXX  - Sume incasate pentru bugetul local in contul unic, in curs de distribuire

 

Documente