Comunicate

Primăria Municipiului Dej organizează joi, 3 mai, la Galeria de Artă Dej vernisajul expoziției ” Miracol ascuns ”, semnată de artista Voichița Manu – Cecălăcean. 
Vernisajul expoziției va avea loc la ora 17:00, iar în cadrul ei iubitorii de artă vor putea admira peste 70 de lucrări de pictură.
 Expoziția va putea fi vizitată la Galeria de Artă Dej în perioada 03 mai- 31 mai, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.  


Primar
Morar Costan
 

 

Primăria Municipiului Dej prin Centrul National de Informare si Promovare Turistică Dej, va organiza vineri 4 mai 2018 de la ora 10.00 în Sala de conferințe a Muzeului Municipal din Dej o întâlnire cu reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), ai agențiilor de turism din cadrul ANAT, ai mass-media precum și operatori de turism din municipiul Dej, reprezentanți ai Centrelor de Informare Turistică din Cluj-Napoca, Dej și zona Dej pentru a pune în valoare potențialul turistic al municipiului.
În cadrul reuniunii de la Dej se vor discuta strategii de promovare reciprocă a patrimoniului turistic, cultural și de cult. Pe agenda evenimentului se află și vizita la Parcul Balnear Toroc, obiectiv ce reprezintă una din atracțiile de interes pentru membrii Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. 
Conferința de la Dej este parte a unei serii de astfel de întâlniri organizate de Consiliul Județean Cluj prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj în județul Cluj în perioada 2-5 mai 2018. 


Primar
Morar Costan

 

Primăria Municipiului Dej organizează în data de 19 aprilie la Centrul Cultural ”Arta” spectacole de teatru pentru copii și adulți. 
Primul spectacol care este dedicat copiilor, "FiFi Show",  este programat de la ora 11:00. Spectacolul pus în scena de Teatrul Mic din Sibiu este unul educativ creat sub forma unui concert în care copiii vor avea parte de numere de magie și se vor bucura de prezența mascotelor.
Cel de-al doilea spectacol adresat adulților, tot o producție a  Teatrului Mic din Sibiu va începe de la ora 18.30. Piesa de teatru ” Femeia Ideală” în regia lui Constantin Podu este o parodie a emisiunilor de televiziune din zilele noastre. Actorii Teodora Voineagu, Alexandra Podu, Mircea Rotaru și Alex Hîncu pun în scenă o emisiune de televiziune susținută de doi prezentatori carismatici având șase femei drept invitate pentru a vorbi despre feminitate.
Biletele pot fi cumpărate zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00 de la Centrul Cultural ”Arta” începând de astăzi, 12 aprilie. 
Prețul biletelor pentru spectacolul ”Femeia Ideală” este de 10 lei, respectiv 15 lei, în funcție de locul în sală.  Pentru spectacolul adresat copiilor prețul unui bilet este de 6 lei.

 

Primar
Morar Costan

 

     

 

 


 

Campanie ridicare mașini abandonate de pe domeniul public

Primăria Municipiului Dej a demarat acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. În cursul zilei de astăzi 27 martie, au fost ridicate autoturisme din diferite zone ale municipiului. 
În prealabil Poliția Locală a trimis somații proprietarilor  mașinilor abandonate cu privire la faptul că acestea ocupă ilegal domeniul public, numărul somațiilor fiind de peste 20.  Autoturismele care nu au fost ridicate de către proprietari, ca urmare a somațiilor, au fost preluate și transportate la SADP. Acțiunea de identificare și ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public va continua.  

Primar
Morar Costan