DRUM JUDEȚEAN NOU - VARIANTĂ DE LEGATURĂ ÎNTRE STRĂZILE 1 MAI (DN1C) ȘI STRADA BISTRIȚEI DIN MUNICIPIUL DEJ

DRUM JUDEȚEAN NOU - VARIANTĂ DE LEGATURĂ ÎNTRE STRĂZILE 1 MAI (DN1C) ȘI STRADA BISTRIȚEI DIN MUNICIPIUL DEJ


Anunț

 

MUNICIPIUL DEJ, cu sediul în municipiul Dej, strada 1 MAI, nr. 2, județul CLUJ, titular al proiectului DRUM JUDEȚEAN NOU - VARIANTĂ DE LEGATURĂ ÎNTRE STRĂZILE 1 MAI (DN1C) ȘI STRADA BISTRIȚEI DIN MUNICIPIUL DEJ” JUDEȚUL CLUJ, propus a fi realizat în municipiul Dej,  județul Cluj, anunță publicul interesat asupra luării deciziei  etapei de încadrare de către APM Cluj, de a nu solicita efectuarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și continuare procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul DRUM JUDEȚEAN NOU - VARIANTĂ DE LEGATURĂ ÎNTRE STRĂZILE 1 MAI (DN1C) ȘI STRADA BISTRIȚEI DIN MUNICIPIUL DEJ” JUDEȚUL CLUJ propus a fi realizat în municipiul Dej,  județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj, Calea Dorobanților nr. 99, în zilele de luni – vineri între orele 9:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmcj.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj.

 

Primar

ing. Morar COSTAN