ANUNT! Colectarea deșeurilor se va realiza doar din pubelele distribuite de Supercom

ANUNT! Colectarea deșeurilor se va realiza doar din pubelele distribuite de Supercom


 

Primăria Municipiului Dej informează cetățenii că operatorul de salubritate Supercom distribuie pentru gospodăriile și agenții economici, care au încheiat contract cu societatea, pubele speciale pentru colectarea selectiva: Deșeuri menajere, Plastic-metal, Hârtie-carton.

În vederea gestionării eficiente a activității de depozitare și colectare  deșeuri, Supercom  va prelua de la gospodării sau agenții economici doar deșeurile depozitate în containerele distribuite de către societate.

Administrația locală reamintește cetățenilor că potrivit HCL nr. 57/30.03.2018, CAP.II, Art.4 ,, Proprietarii, administratorii şi chiriaşii imobilelor, precum și persoanele juridice  au obligația să încheie contracte de prestări servicii publice de salubrizare, pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere.”

În acest context fiecare cetățean al municipiului Dej și a localităților componente are obligația de a încheia contracte de salubritate cu firma Supercom, pentru ca deșeurile să ajungă în locuri autorizate de Ministerul Mediului.

Potrivit HCL nr. 58/27.05.2021, dacă gospodăriile  nu încheie astfel de contracte vor  plăti de 3 ori costul serviciului de salubritate, stabilit la nivel de oraș. Această taxă va fi percepută prin Compartimentul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Municipiului Dej.

         Persoanele sau agenții economici la care, din diferite motive, nu le-au fost distribuite pubele pot să sesizeze Supercom:

  • telefonic pe nr. tel. dispecerat: 0264954 (nr. scurt)
  • direct la sediul SUPERCOM DEJ, str. 1 Mai, nr.113.

Program Supercom Dej:

Luni-vineri 08:00-17:00

Sesizările, reclamațiile, informații sau solicitări pot fi transmise la numerele de telefon: dispecerat: 0264954( nr. scurt) sau 0786765135.