Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej

Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej


      În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (2) și 134,  alin. (4)  din Ordonanța de Urgență Nr.57/2019  privind  Codul administrativ, se convocă şedinţa  de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de  19 aprilie   2022, ora 14 00.

         Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma  on-line, cu următoarea

 

ORDINE DE ZI:

 

            1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea suplimentării creditelor de angajament şi a creditelor bugetare necesare pentru ajustarea preţului Contractului de achiziţie publică de lucrări, ca urmare a încheierii Actelor adiţionale necesare modificării contractului de finanţare Nr.  2545 din 03.07.2018 aferent investiției „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de Strada 1 Mai (tronson 1 Mai Nr. 182 - intersecție Strada Ion Pop Reteganu), Strada Ion Pop Reteganu – Pod Someș - Străzile Libertații - Bistriței până la limita administrativ - teritorială a Municipiului Dej, inclusiv acces către Autobaza ”TRANSURB” Dej și modernizare Autobaza ”TRANSURB” S.A.” Cod SMIS 118104.

           2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării la proiectul “STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE ÎN MUNICIPIUL DEJ” în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în localități.          

 

Materialul prezentat pe ordinea de zi va fi transmis în format electronic, prin e-mail, către consilieri, în data de  19 aprilie și pe suport de hârtie  către președintele de ședință și comisiile de specialitate.

Proiectul  de hotărâre a fost trimis pentru avizare/ depunere amendamente (dacă este cazul)  la:

Comisia juridică și de disciplină, pentru activități de protecție socială, muncă și protecția copilului;

Comisia pentru activități economico - financiare și agricultură,

Comisia pentru activități de amenajare a teritoriului,urbanism,protecția mediului și turism,

Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate, familie și sport