Ziua Recoltei va fi sărbătorită la Dej, duminică, 9 octombrie 2022

Ziua Recoltei va fi sărbătorită la Dej, duminică, 9 octombrie 2022


Primăria Municipiului Dej organizează duminică, 9 octombrie 2022, Ziua Recoltei. Evenimentul se va desfășura între orele 09:00-18:00, în Piața Bobâlna și va fi marcat de expoziția cu vânzare de produse agricole.

În cadrul evenimentului se va desfășura, de la ora 11:00, Festivalul plăcintelor someșene și al Mâncărurilor tradiționale,  ediția a IV-a. Totodată va fi organizat și un  Târg meșteșugăresc și artistic, iar între orele 13:00-18:00 dejenii prezenți în piață se vor putea bucura de tradiționalul spectacol artistic susținut de artiștii populari locali și Ansamblul folcloric ,,Someșana” al Casei Municipale de Cultură.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților, circulația în Piața Bobâlna va fi restricționată începând de sâmbătă, 8 octombrie, ora 18:00, până duminică, 9 octombrie, după încheierea evenimentului.

Ziua Recoltei a devenit o frumoasă tradiție a municipiului nostru pe care o ne bucurăm să o reluăm în acest an. Este un eveniment prin care dorim să promovăm producătorii, produsele și tradițiile din zona noastră. Cu acest prilej vă invităm să petrecem împreună ziua de Duminică, în centrul municipiului, să ne bucurăm de produsele expuse și de momentele special pregătite în cadrul spectacolului artistic.