Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor de modernizare pe strada Crângului,lucrări care vor impune restricții de circulație

Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor de modernizare pe strada Crângului,lucrări care vor impune restricții de circulație


În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, cu începere de la ora 19:00, se demarează turnarea ultimului strat de asfalt pe strada Crângului, pe tronsonul: intersecție cu str Văii- Biserica Ortodoxă ,,Sfântul Nectarie”.

Lucrările vor continua mâine, 28 iulie, cu începere de la aceeași oră, pentru finalizarea întregului tronson.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a intervențiilor, circulația va fi dirijată  în zona lucrărilor.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să aleagă străzile adiacente celor cu lucrări și să nu își lase autoturismele parcate în zonele de intervenție.

    Recomandăm conducătorilor auto să utilizeze rutele alternative:

- str. Mihai Viteazu- str. Minerilor- str. Văii

- str. 1 Mai - str. Vâlcele

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai) strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P.