Ședinţa  ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej

Ședinţa  ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej


      În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1) și 134 alin (1) și (2)  din Ordonanța de Urgență Nr. 57/2019  privind  Codul administrativ, se convoacă şedinţa  ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de  20 ianuarie    2022, ora 1300

Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma  on-line, cu următoarea

 

ORDINE DE ZI:

 

1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza Municipiului Dej, pentru anul școlar 2022-2023.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosință gratuită pentru o perioadă de 20 de ani a unui Videolaringoscop pentru intubație dificilă cu 6(șase) lame reutilizabile, seria BD2111037, către Serviciul de Ambulanță Cluj-Substația Dej.

3. Proiect de hotărâre privind propunerea de acceptare a ofertei de donație a unei conducte de canalizare menajeră în lungime de 233 ml,situată pe terenul proprietate a Municipiului Dej, înscris în C.F.nr.63360, investiție realizată pe cheltuiala S.C.LUCKY&LUCIANO CONSTRUCT SRL și introducerea acesteia în domeniul public al Municipiului Dej.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale S.C. Transurb SA Dej pentru anumite categorii de persoane cu domiciliul pe raza municipiului Dej, respectiv pensionari și persoane care au vârsta legală de pensionare și nu realizează venituri.

5. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali în comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale Secretarului general al Municipiului Dej.

6.Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la salariile de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Dej și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dej.

7.Proiect de hotărâre aprobare P.U.Z.pe strada Nichita Stănescu, nr.44B.

8.Proiect de hotărare privind aprobarea documentației de urbanism PLAN URBANISTIC ZONAL și a Regulamentului de urbanism, în vederea schimbării destinației zonei din I.D.1.b-Subzona unităților productive și de servicii nepoluante în L7- Subzona locuințelor individuale mici cu maxim P+E niveluri, pentru PROIECTUL- Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială prin îmbunătățirea infrastructurii publice în zona urbană marginalizată din Municipiul Dej, str.Macazului, nr.16-20.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej, str.Fântânilor, înscris în C.F.nr.60766 Dej.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză și Acoperire a Riscurilor a Municipiului Dej.

11. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotizației anuale acordată de municipiul Dej echipei de fotbal F.C.Unirea Dej.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului zilnic a contribuției părinților/reprezentanților legali ai copiilor, care frecventează creșa din cadrul Serviciului creșa săptămânală a Municipiului Dej.

13. Proiect de hotărâre privind acordarea mandatului special în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Transurb S.A.Dej din data de 25 ianuarie 2022.

   

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de 14 ianuarie 2022 și pe suport de hârtie  către președintele de ședință și comisiile de specialitate.

Proiectele  de hotărâre au fost trimise pentru avizare/ depunere amendamente (dacă este cazul)  la:

Comisia juridică și de disciplină, pentru activități de protecție socială, muncă și protecția copilului;

Comisia pentru activități economico - financiare și agricultură,

Comisia pentru activități de amenajare a teritoriului,urbanism,protecția mediului și turism,

Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate, familie și sport.