„ARTĂ ȘI MEȘTEȘUG” la Muzeul Municipal Dej

„ARTĂ ȘI MEȘTEȘUG” la Muzeul Municipal Dej


Primăria Municipiului Dej prin Muzeul Municipal Dej alături de Clubul Copiilor Dej, Cercul de Pictură și Cercul Etnografic Dej, dar și Clubul Copiilor Gherla organizează o expoziție dedicată sărbătorilor pascale.

Expoziția reunește lucrări de pictură, pirogravură, lână împâslită, împletituri, măști și alte obiecte lucrate de elevi premiați la numeroase concursuri județene, regionale, naționale și chiar internaționale.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 26 aprilie – 28 mai 2021, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00, în incinta Muzeului Municipal Dej, strada 1 Mai, nr. 3.

Reamintim faptul că vizitarea expoziției se va face respectând reguli impuse de către autorități: purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și a încălțămintei la intrarea în instituție, termometrizarea de către personalul muzeului la intrarea în instituție. Accesul se va face în limita a 5 persoane la un interval de 15 minute. Spațiile de vizitare sunt dezinfectate și aerisite potrivit regulilor sanitare impuse.