Lucrări între cele două poduri, cel peste Someș și cel peste calea ferată.

Lucrări între cele două poduri, cel peste Someș și cel peste calea ferată.


Continuă lucrările în cadrul proiectului ,,Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de strada 1 Mai (tronson 1 Mai 182-intersecție strada I.P. Reteganul)- strada I.P Reteganul- Pod Someș - strada Libertății – strada Bistriței până la limita administrativ teritorială a municipiului Dej inclusiv acces către Autobaza Transurb Dej și modernizarea Autobazei Transurb S.A.

Până în prezent în cadrul acestui proiect s-au realizat lucrări de modernizare pe DN1C, s-a intervenit pe tronsonul 1 Mai și I.P. Reteganu, iar de ieri au început lucrările pentru extinderea carosabilului și amenajarea pistei de biciclete pe tronsonul cuprins între cele două poduri, cel peste Someș și cel peste calea ferată. 
Circulația în zonă în cursul zilei se va desfășura pe ambele sensuri, încercându-se să se afecteze cât mai puțin traficul rutier.
Pe parcursul nopții între orele 22:00-06:00 circulația se va desfășura pe un singur sens și va fi dirijată prin semafoare, decizia fiind luată pentru a nu afecta în cursul zilei traficul foarte aglomerat.

Intervențiile pe acest tronson se estimează a fi finalizate în cursul lunii iunie când se estimează a fi demarate și lucrările la podul peste Someș.
În paralel, în această perioadă se desfășoară lucrări la rețeaua de canalizare pe strada Bistriței, urmând ca din luna iulie să demareze și lucrările la carosabil pe tronsonul cuprins între podul peste calea ferată, sens giratoriu și strada Bistriței.