Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități

Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități


Primăria Municipiului Dej informează că  Autoritatea  Națională  pentru  Drepturile  Persoanelor  cu  Dizabilități, Copii  și  Adopții, implementează în parteneriat  cu  Agenția   Națională   pentru   Ocuparea   Forței  de  Muncă, proiectul ”Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”,  proiect cofinanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.1. Creșterea ocupării șomerilor și a persoanelor inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilități, persoanelor cu nivel redus de educație.

În cadrul acestui proiect, pe baza unui voucher, persoanele cu dizabilități pot achiziționa tehnologii și dispozitive asertive și tehnologii de acces în valoare de 5000 euro.

Mai multe detalii despre proiect pot fi consultate pe link-ul: http://anpd.gov.ro/web/despre-noi/programe-si-strategii/facilitarea-insertiei-pe-piata-muncii-a-persoanelor-cu-dizabilitati/.

 

Descărcare broșură

Descărcare voucher