Acțiuni de ecologizare în municipiu

Acțiuni de ecologizare în municipiu


La fel ca în fiecare an, în această perioadă se desfășoară acțiuni de ecologizare la nivelul municipiului. O primă acțiune, desfășurata în cartierul Sărata, a fost realizată cu beneficiari ai venitului minim garantat, cu implicarea locuitorilor din zonă, a Serviciului Administrării Domeniului Public, a Companiei de Salubritate Brantner Vereș și cu sprijinul Poliției Locale.

Astfel de acțiuni vor continua la nivelul municipiului, însă este nevoie de implicarea și responsabilizarea noastră, a tuturor!

Depinde de fiecare dintre noi să ne păstrăm orașul curat!

Vă reamintim, conform prevederilor HCL 57/30.03.2018: „Este interzisă aruncarea în altă parte decât în locurile special destinate (containere, coșuri de gunoi), a hârtiilor, a cojilor de semințe și fructe, a altor resturi, a ambalajelor care au ca rezultat murdărirea străzilor, parcurilor, piețelor, a altor locuri sau clădiri publice, ori a mijloacelor de transport în comun”.

Haideți să ne păstrăm orașul curat nu de teama amenzilor ci din respect pentru locul în care trăim și față de noi înșine!

Număr de telefon pentru sesizări: 0731311797 Poliția Locală.