Au demarat lucrările de modernizare la Liceul Tehnologic ”Someș” Dej
FOTO: Șantier în lucru

Au demarat lucrările de modernizare la Liceul Tehnologic ”Someș” Dej


Primăria Municipiului Dej a demarat lucrările în cadrul proiectului „Reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic "Someș" Dej”.  Proiectul  depus în cursul anului 2016  la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, are o valoare de aproximativ 7.8 milioane lei.  În cadrul investiţiei  vor fi executate următoarele lucrări:

-        corpul administrativ- lucrări de consolidare, refacerea acoperişului  şi finisaje exterioare și interioare;

-        clădirea școlară cu săli de clasa se extinde și se etajează la nivel P+E.

-        de asemenea în cadrul investiţiei vor fi realizate şi amenajări exterioare: amenajarea spațiilor verzi, realizarea aleilor și a platformelor betonate, reparații împrejmuiri, instalații de iluminat exterior, rețele de apă și canalizare, amenajarea terenului de sport.

 

„Mă bucur că, așa cum am promis, au fost demarate lucrările de reabilitare și modernizare de la Liceul Tehnologic "Someș" Dej.

Este o investiție necesară pe care mi-am dorit să o realizăm, pentru ca elevii și cadrele didactice ale liceului tehnologic, să își desfășoare activitatea în condiții optime. Lucrările sunt în desfășurare iar stadiul lor l-am văzut în cadrul vizitei, pe care am făcut-o pe șantier, la unitatea de învățământ.  ”

 

Primar

Morar Costan