Din 24 noiembrie se distribuie tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde

Din 24 noiembrie se distribuie tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde


Primăria Municipiului Dej anunță demararea acțiunii de distribuire a tichetelor sociale pentru masă caldă, în conformitate cu OUG nr. 115 /2020, privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestora.

Distribuirea tichetelor sociale pentru mese calde are loc începând cu data de 24.11.2020, la Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Dej( poarta 2), zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-13:00.

 Beneficiarii tichetelor sunt persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari de maximum 800 lei lunar.

 Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă pentru destinatarii finali este de 180 de lei/lună.

Ridicarea tichetelor se face personal în baza actului de identitate.

Pentru o bună desfăşurare a activităţii de distribuire, administrația locală roagă cetățenii să respecte  măsurile de protecţie și distanțare şi să aibă asupra lor cartea/buletinul de identitate în original.