Se montează dispensere cu dezinfectant la blocuri

Se montează dispensere cu dezinfectant la blocuri


Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru protejarea populației și limitarea răspândirii COVID 19 la nivelul comunității, prin distribuția de soluții de dezinfecție la blocuri.

În acest sens la blocurile din municipiu sunt amplasate recipiente cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor și de asemenea pentru fiecare bloc se pune la dispoziția asociațiilor de proprietari, soluție pentru dezinfectarea încălțămintei.

Până în acest moment, echipele din cadrul Primăriei Municipiului Dej, au acționat în acest sens  la blocurile din cartierul Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și pe străzile  Simion Bărnuțiu, Miron Costin, Petru Rareș și Piața 16 Februarie (bloc CFR).  Acțiunea va continua și în perioada următoare.

Distribuirea de materiale de dezinfecție la blocuri se realizează în paralel cu acțiunea de igienizare și dezinfecție a scărilor de bloc, a străzilor și trotuarelor.

Reamintim cetățenilor că pot utiliza și tunelurile de dezinfecție instalate  în următoarele zone: Policlinica de pe Dealul Florilor, blocul UM, Centrul Cultural ”Arta”, Cartier 1 Mai (Oficiul Poștal), Centrul de Dializă, Piața Agroalimentară.