Piața Agroalimentară din Dej se deschide marți, 14.04.2020

Piața Agroalimentară din Dej se deschide marți, 14.04.2020


 Piața Agroalimentară din Dej se redeschide marți, 14.04.2020 strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

 Pe perioada stării de urgență se permite deplasarea producătorilor agricoli de la locul de producție a produselor agroalimentare până și de la piața agroalimentară și accesul în interiorul acesteia, pe baza unei declarații pe propria răspundere și a certificatului de producător.

 Pe lângă măsurile de prevenire care se impun în acest context, Primăria Dej va amplasa în incinta pieței tuneluri de dezinfecție prevăzute cu sistem de dispersie substanțe dezinfectante. Vă recomandăm folosirea acestora!

 Nu uitați că în această perioadă este foarte important să evaluăm corect riscurile la care ne expunem, să dăm dovadă de maximă responsabilitate și să înțelegem cu toții că sănătatea noastră și a semenilor noștri este prioritară pentru că doar astfel, împreună, vom putea trece cu bine peste această perioadă dificilă. 

Vă reamintim că măsura închiderii pieței agroalimentare  din Dej a fost luată de către administrația locală la nivelul Comitetului Local pentru Situații de Urgență,  în cursul lunii martie pentru limitarea riscului de îmbolnăvire prin aglomerările de persoane și siguranța locuitorilor orașului în vederea combaterii răspândirii COVID-19, în urma evaluării gradului de risc la care poate fi expusă populația având în vedere caracteristicile și fluxul populației care în mod curent comercializează și/sau își face aprovizionarea din piața agroalimentară Dej.