Sedinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej

Sedinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej


În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1) și 134 din Ordonanța de Urgență privind  Codul administrativ, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de 26 septembrie  2019, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, cu următoarea

 

ORDINE DE ZI:

 

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului cultural din Strada Dealul Viilor, Nr. 14, Municipiul Dej, județul Cluj".
  2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea solicitării de  trecere din domeniul public al Statului Roman si administrarea Regionalei C.F.R. Cluj în domeniul public al Municipiului Dej și administrarea Consiliului Local Dej, a imobilelor situate în Dej-Triaj, conform Anexei.hotărâre pentru aprobarea solicitării de  cere
  3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare funcțíonare a spațiilor de joacă și agrement din Municipiul Dej.
  4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea protejării și extinderii spațiilor verzi, precum și actualizarea Registrului local al Spațiilor verzi din Municipiul Dej.
  5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea introducerii în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public  al Municipiului Dej însușit prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 64/2001, atestat prin Hotărârea Guvernului Nr. 969/2002 și înscrierea în C.F. a imobilelor, conform Anexei.
  6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării și completării Anexei la Hotărârea Consiliului Local Nr. 231 din data de 13 decembrie 2018.
  7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Dej.
  8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea rectificării Bugetului local al Municipiului Dej pe anul 2019.
  9. Proiect de hotărâre pentru aprobarea acordării mandatului special pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Tetarom S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar, doamnei consilier local Mihăeștean Jorgeta Irina.
  10. Proiect de hotărâre pentru aprobarea înscrierii dreptului de proprietate definitiv, proprietate publică, C.F. Dej Nr. 63049 cu Nr. cad. 63049.
  11. Proiect de hotărâre pentru aprobarea adoptării Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Dej.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii terenurilor identificate prin C.F. Nr. 53444 și C.F. Nr. 61687, situate în Municipiul Dej, Strada Fericirii Nr. 1.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea parcelării terenului identificat prin C.F. Nr.  63252 situat în Municipiul Dej, Strada Crângului, Nr .23.
  14. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

 Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data …  septembrie  2019 și în format scris către comisiile de specialitate și președintele de ședință.

 Proiectele  de hotărâre au fost trimise pentru avizare/ depunere amendamente (dacă este cazul) la:

     Comisia juridică și de disciplină, pentru activități de protecție socială, muncă și protecția copilului;

    Comisia pentru activități economico, -financiare și agricultură,Comisia pentru activități de amenajare a teritoriului, urbanism, protecția mediului și turism;

 Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ,sănătate, familie și sport.