Sedinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej

Sedinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej


În conformitate cu prevederile art. 39, alin. (1) din Legea Nr. 215/23 aprilie 2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej în data  de 29 martie  2019,  ora 15:00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, cu următoarea

 

ORDINE DE ZI:

 

                1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului unității de învățământ Grup Școlar Someș Dej în anul 2019.

                2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului Municipiului Dej-Activitate economică în anul 2019.

                3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului Spitalului Municipal Dej în anul 2019.

            4. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului Municipiului Dej în anul 2019.

            5. Proiect de hotărâre privind  vânzarea prin licitație publică a parcelelor de teren situate în Municipiul  Dej,str.George Cosbuc, nr.7, în suprafață de 161 mp, respectiv 77 mp.

            6. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii actului adițional nr.2 la contractul de concesiune nr.26/27355 din 29.09.2003.

            7. Proiect de hotărâre privind  mandatarea ASOCIAȚIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ECO-METROPOLITAN CLUJ în vederea realizării demersurilor necesare pentru organizarea, gestionarea și coordonarea activității de valorificare materială și energetică a fluxului de deșeuri de ambalaje din deșeurile municipale împreună cu deşeurile municipale din aceleaşi materiale, în conformitate cu prevederile OUG 74/2018, aprobată prin Legea 31/2019.

            8. Proiect de hotărâre pentru stabilirea unor măsuri privind delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer deșeuri în cadrul Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”

            9.Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special doamnei Rus Claudia la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Transurb SA Dej din data de 12 aprilie 2019, ora 13,00.

            10. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul ” Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej” SMIS 112513.

             11. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „ Îmbunătățirea infrastructurii educaționale  a Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși Dej, în vederea creșterii gradului de participare la învățământul profesional și tehnic  „ ,cod SMIS 120325.

              12. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 al municipiului Dej și bugetele instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții pentru anul 2019.

              13. Proiect de hotărâre privind implicarea activă a cetățenilor municipiului Dej prin propuneri de proiecte de interes general.

              14. Proiect de hotărâre Privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții: " Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Cluj, municipiul Dej, strada Fericirii, nr. 1", necesari realizării lucrărilor tehnico-edilitare și sistematizării verticale.

              15. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: “ Parcare subterană pe  două nivele în clădirea CT8, str.Ecaterina Teodoroiu, Bl R4”.

               16. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției” Proiectare și execuție lucrări tehnico edilitare și sitematizare verticală” necesare obiectivului de investiții:”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Cluj, municipiul Dej, strada Fericirii, nr.1”.

               17. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției:” Modernizare bază sportivă Obor”.

               18. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției:” Amenajare teren de tenis de câmp strada Nicolae Titulescu”.

                19. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale pentru obiectivul de investiții:” Străzi și rețele de utilități Parc Industrial – strada Leon Birbaum și strada Henri Coandă”.

                20. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției: " Proiectare și execuție lucrări de canalizare menajeră Șomcut”, județul Cluj,municipiul Dej.

                      21. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției:”Proiectare și execuție parcări în municipiul Dej” în cartierele Dealul Florilor,1 Mai și Ștefan cel Mare.

                      22. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor de transport cu autobuze în municipiul Dej.

                      23. Proiect de hotărâre privind modificarea Art.3 alin(2) și Art.4 alin(1) din H.C.L.nr.149/24 iulie 2018.

                      24. Proiect de hotărâre privind asocierea Municipiului Dej cu Federația Română de Fotbal, în vederea implementării proiectului “ Modernizare bază sportivă prin construirea  unui teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament” în Municipiul Dej.

                      25. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.       

 Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de  23 martie  2019.

                     

 

Primar,

ing. Morar Costan