Comunicate, Anunțuri

Patru proiecte pe fonduri nerambursabile au fost aprobate pentru Dej

Primăria Municipiului Dej a obținut finanțare pentru patru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020 din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Valoarea, totală a proiectelor este de peste 10 milioane lei și vizează reabilitarea a 3 gradinițe și construirea unui pod.

- Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, str. Regina Maria, nr. 19, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 1.759.250,42 lei

- Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, municipiul Dej, str. Aurora, nr. 3, Municipiul Dej", cu valoarea alocată din bugetul de stat de 4.581.713,64 lei

- Realizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit Junior, str. Înfrățirii nr. 30, Municipiul Dej, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 2.719.297,22 lei

- Construire pod peste Valea Jichiș (Salca), pe strada Slatinei, în municipiul Dej, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 972.524,00 lei.

Proiectele au fost depuse în anul 2016, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene Pentru și în această toamnă urmează să fie semnate contractele de finanțare.

" Sunt 4 mari investiții care se vor realiza în municipiul nostru, după semnarea contractelor de finanțare. Mai avem depuse tot în 2016 două proiecte pe infrastructură, care sperăm să fie și acestea finanțate."

 

Primar

Morar Costan