Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Spectacole de teatru la Centrul Cultural ” Arta”

Primăria Municipiului Dej organizează în data de 19 aprilie la Centrul Cultural "Arta" spectacole de teatru pentru copii și adulți.

Primul spectacol care este dedicat copiilor, "FiFi Show", este programat de la ora 11:00. Spectacolul pus în scena de Teatrul Mic din Sibiu este unul educativ, creat sub forma unui concert în care copiii vor avea parte de numere de magie și se vor bucura de prezența mascotelor.

Cel de-al doilea spectacol adresat adulților, tot o producție a Teatrului Mic din Sibiu va începe de la ora 18.30. Piesa de teatru " Femeia Ideală" în regia lui Constantin Podu este o parodie a emisiunilor de televiziune din zilele noastre. Actorii Teodora Voineagu, Alexandra Podu, Mircea Rotaru și Alex Hîncu, pun în scenă o emisiune de televiziune susținută de doi prezentatori carismatici având șase femei drept invitate pentru a vorbi despre feminitate.

Biletele pot fi cumpărate zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00 de la Centrul Cultural "Arta" începând de astăzi, 12 aprilie.

Prețul biletelor pentru spectacolul "Femeia Ideală" este de 10 lei, respectiv 15 lei, în funcție de locul în sală. Pentru spectacolul adresat copiilor prețul unui bilet este de 6 lei.

 

Primar

Morar Costan