Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Elevii de la Colegiul Național Andrei Mureșanu încep anul în noile săli de clasă

Începând de astăzi, 6 ianuarie, elevii și profesorii Colegiului Național Andrei Mureșanu, beneficiază de noile condiții oferite de proiectul  pe fonduri europene " Reabilitare Colegiu Andrei Muresanu Dej”, implementat de Primăria Municipiului Dej, în cadrul instituției de învățamânt dejene.

În valoare de aproximativ 18,5 milioane lei, proiectul a fost finanțat în data de 29.11.2010, a avut ca perioada de implementare 38 de luni, termenul de finalizare fiind 28.01.2014.

În cadrul investiției  clădirea principală a fost refațadizată, și a fost extinsă cu un nou corp de clădire în care funcționează:

       - 15 săli de clasă

       - 5 laboratoare

       - 2 cabinete de limbi moderne

       - bibliotecă

       - sală de lectură

        - cabinet medical

        - sala de sport cu vestiare

        - sala pentru concursuri

         -depozite material didactic

 

„Deși perioada de implementare a proiectului este sfârșitul lunii ianuarie, am făcut tot ce a depins de mine, ca după vacanța de iarnă, elevii să-și reînceapă cursurile în noile săli de clasă, laboratoare și cabinete. Inaugurarea obiectivului o vom realiza în cursul primăverii, moment în care vom marca finalul celei  mai mari investiții pe fonduri europene în învățământ din Transilvania, la  aproximativ 3 luni de la inaugurarea unui alt proiect de anvergură „Modernizare și extindere Liceul Alexandru Papiu Ilarian”, subliniază primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

 

Primar

Morar Costan